Skip to main content

Webdesign

Een website maken is maatwerk, zodat het een natuurgetrouwe weergave van uw bedrijf wordt

Webdesign

Internet is veruit het meest gebruikte medium om te zoeken naar mensen, bedrijven of informatie. Googelen is niet voor niets een werkwoord geworden. Ieder bedrijf is uniek. Daarom biedt WoodyOnline maatwerk in webdesign en hosting, zodat uw website een natuurgetrouwe weergave van uw bedrijf wordt.

Zoals voor een maatpak de juiste maten moeten worden opgenomen, zo kijken wij van tevoren samen met u goed naar uw bedrijf en de mogelijkheden die internet u biedt.

Bij het ontwikkelen van een website onderscheiden we drie belangrijke bouwstenen:

Opbouw

Van een blanco blad schetspapier tot een gedetailleerde indeling van alle webpagina's en bijbehorende links: hiermee leggen we samen met u de basis voor een overzichtelijke website.

We brengen in kaart welke pagina's er in de site moeten komen, hoe ze met elkaar worden verbonden en in welke structuur dit wordt aangeboden. Iedere bezoeker van uw website moet natuurlijk eenvoudig de weg kunnen vinden.

Beeld

Vormen, lijnen, kleuren, foto's en film. De mogelijkheden zijn vrijwel onbeperkt. Maar welk beeld draagt bij aan een optimale online weergave van uw bedrijf?

WoodyOnline verzorgt op professioneel niveau diverse vormen van fotografie. Macro-, portret-, maar ook productfotografie kunnen een grote bijdrage leveren aan het in beeld brengen van uw bedrijf.

Naar aanleiding van het eerste gesprek en de vastgestelde opbouw maken wij een eerste ontwerp, dat we met u bespreken. Wanneer het ontwerp volledig is aangepast aan uw wensen, starten wij met het bouwen van de website. Dit proces kunt u online volgen. Zo geven we samen met u stap voor stap de website vorm.

Tekst

Welke informatie moet er op de website komen? Belangrijker nog: hoe verwoord je dat op een aansprekende, eigentijdse manier die de bezoeker van de site uitnodigt om verder te lezen of zelfs contact op te nemen?

WoodyOnline heeft ruime ervaring in het schrijven van websiteteksten en weet de juiste toon te treffen, waardoor de website een kloppend geheel wordt.

Uw voordelen

WoodyOnline heeft alle activiteiten onder één familie dak. Geen uitbesteding aan externe partijen. Dat is in uw voordeel. U doet direct zaken met WoodyOnline en bent bij het hele proces betrokken, van A tot Z. Daarmee bespaart u veel!
  • Grafisch ontwerp
  • Technische realisatie
  • Professionele fotografie
  • Drone film en fotografie
  • Schrijven van teksten
  • Drukwerk
  • Al meer dan 25 jaar ervaring
  • Alles onder één dak
  • Effeciënt
  • Kosten besparend